torsdag den 31. juli 2008

Lidt nye indkøb og det ma kan få ud af det ;0)

I mandags fik jeg en skøøøøn pakke fra Unik hobby. Nye stempler, nyt papir og så lidt flere distress reinker, jeg har i over 1 år klaret mig med meget få farver, og så bare blandet dem, så jeg fik de farver, som jeg ville have, men nu skal det være slut, så nu er der købt, lidt flere ;0). Der udover var der også 2 cuttlebug embossingfolders med og noget karton. Dejligt, dejligt, dejligt :0)










Og efter at have pakket ud og nydt synet af alt det nye, kunne jeg næsten ikke vent med at komme igang.


Det her kort har nu ikke det fjrnest med min nye indkøb at gøre, og dog, men vi var på weekend i sønderjylland fik jeg lokket familien med i Hobbywelt og det måtte jeg bare eje dette stemple. Det er farvelagt med copic tusser og så er der ellers brugt rester. Der hænger en lille "charme" (eller hvad jeg nu skal kalde den) i nederste højre hjørne, det er stemplet, som er stemplet med sølv på krympeplast og selvfølgelig krympet.




Dette kort har lidt mere med indkøbene at gøre. Det er indbydelse til Jespers fødselsdag, som vi først holder nu. Papiret er ny indkøbt og forlang tid siden, købte jeg Cliff, nettop til invitationerne.

Jeg har med vilje lavet dem enkelte, både fordi det er et "mande kort" og så fordi Jesper ikke er helt vild med at være blevet 40 (hi- hi-hi), det kan han rolig være, han vejer ikke et gram for meget og ligner generelt en som er ca. 10 år yngre en han egentelig alder. (Snyd eller hvad??? Det synes jeg ;0))

Og så er det ellers indkøb for alle pengene. Alle stemplerne som er brugt på disse 2 kort er nye, det er bare så dejligt at få nye ting, og de er allesammen fra magnolia og købt hos Unik Hobby.

Træet, Kvisten, grenen valg selv er toppen af magnolia gyngen, jg har nemlig lige opdaget en ny mangel i min stemple beholdning jeg har ingen træer, og nu har jeg jo ellers lige købt blomster (i et tidligere indlæg klagede jeg min nød over ingen blomste stempler).
Halv cirklerne er embosset med de før nævnte culletbug folders, stemplerne er farve lagt med distress ind, Teksten er skåret på silhouetten (og det er stavet rigtig de skal til Norge). Papiret er fra Cherry arte, det er for og bagside af det samme stykke papir.

Skitsen til begge kort er skitse nr. 22 fra Katharina' blog Hvis man ikke har besøgt hendes blog, er man virkelig gået glip af noget. Så smut lige ind omkring, hun har også åbnet en webshop med stempler og de er bare søde.

Det var vist alt for nu. Tak fordi du kiggede inden om. Pas godt på dig selv og din kære.




Posted by Picasa

søndag den 27. juli 2008

udfordringer på SIF

Scraps/Rikke har igen lavet et par udfordringer på SIF forum, hele 2 dage i træk, skønt skønt skønt :0).


Her er hvad jeg fik ud af det. Et bevægeligt kort og et LO, med mig og Rasmus, det var den 1 aften.

Den 25. juli ( 2. aften)fik jeg lave dette LO, kortet blev først lavet igår, men det er dog lavet, og det er super let at lave, det ligger et link på SIF;0)

tirsdag den 15. juli 2008

Jeg har fået en award :0)



Jeg har fået den af Fru. Nielsen /Heidi, Reglerne for at modtag den er (fri oversat til dansk):

1. Vinderen kan bruge logoet på hendes/hans blog.

2. Link til den person, som du har modtaget awarden fra.

3. Nominer 7 andre bloges.

4. Link til disse på din blog

5. Skriv en besked på de nominerede blogs.


jeg har linket til Heidis blog, den er bestemt et besøg vær.


Nu mangler jeg så bare at nominere 7 nye, tænke......tænke.......tænke.......tænke........ Her kommer de:
Fordi det er super skønt at læse og se hvad du lave, både kreativt og livet generelt, du skriver levende og er super kreativ.
Der er altid nye ideer og skønne billeder både om livet og det kreative, derfor får du denne award
Fordi du laver de skønneste LO'er, som jeg gerne henter inspiration fra, eller lifter.
Din unikke stil og dine skønne og lidt skæve vinkler gør at jeg nyder at kigge med på din blog, og derfor får du denne award.
Fordi du laver de skønneste Lo'er og kort. Og du fortæller om livet som det er, både det gode og det mere triste.
Selvom der er lidt stille på bloggen, kæmper du dig til et indlæg og kommentarer engang imellem, Alene det er nok til at modtage denne award, fra mig. Derudover laver du nogle skønne ting og deler tanker og livet med os, som kigger fordi.
Du for denne award for begge dine blogs (det er nok snyd, men så snyder jeg lige).
Du laver nogle skønne kort og Lo'er, du smider en udfordring engang imellem og er god for en mini swarp. Og din kortskitse blog er super, det er dejligt at hente inspiration her.
Jeg ville gerne give den viderer til mange flere, men det går nok ikke ;0)

lørdag den 12. juli 2008

LAAANGT indlæg.

Det er et stykketid siden sidst, men energien har ikke være der og da så energien lige pludselig var der, var kablet til kameratet væk, typisk ;0)

Det bedste først. I dag fik vi besøg af Lærke (og hendes mor), hun er bare dejlig og både Thomas og Anders er helt vilde med hende. Thomas har lige sagt til mig, at han synes Lærke bare er så nuttet. :0) Synes bare lige I skulle se hende, Det er Anders som sidder med hende på det øverste billede.







Og så til noget af det som jeg har brugt tiden på. Genbrug ......... Jeg havde et frygtelig rod og ingen system i mine scrap og kort ting, så jeg måtte investerer den STORE sum af 27 kr. i 8 æsker i forskellige størrelser, de blev beklædt med Tilda papir, men det var ikke nok til at skabe orden i kaos, så jeg måtte udtænke et eller andet, det blev til 3 mælkekartoner skåret til og beklædt med tilda papir. Og så til mine twinkling H2O, de stod bare i en kurv og blev forsømt, og hvad gør man så????? Man går ud i køkkenet og får øje på en tomt køkkenrulle, for en ide og så går man ind og laver den til en holder, der er plads til 12 bøtter i en hel køkkenrulle.



Og så lige lidt kort. De er alle tre laver efter den samme skitse . Men er blevet meget forskellige. Der er brugt magnolia stempler på alle 3, De to øverste er nogle fra en swarp, det nederste er tilda med pen og bøger.
Tilykke på ewin-kortet er stemplet på krympeplast og så krympet og sat fast med brads. Fodboldene er også brads.
Edwin er farvelagt med akvarelblyanter, Det første tilda kort er farvelagt med distress ink og det sidste tildamotiv er farvelagt med copic tusser.
e


Og så lige et bestillingskort. jeg havde helt vild lyst til at lave en shakerbox, så det kom der lige på, den indeholde guldglimmer og "1kr" lavet af krympeplast Edwin Eller skulle jeg hellere skriv Edwina ;0) er farve lagt med med akvarelblyanter og twinkling h2o. Blomster og blade er skåret på silhouetten. Tak er vixen fra qk og teksten nederst er moxie også fra qk.


Det var alt for denne gang lige bortset fra at der er FERIE JUBIIIIIIIII :0). Godt nok skal vi ikke det store, Thomas skal have sig eget værlse, så det er jeg så små begyndt at male.
God weekend og ferie til dem som er så heldige og tak fordi du kiggede forbi. Pas godt på dig selv og dine kære.
Lige en lille tak.
Det varmer helt vildt, når jeg læser jeres kommentarer og ikke mindst dem, som i skrev da Anders havde været en tur på sygehuset.
Det er vildt dejligt at få så mange tanker fra mennesker, som jeg ikke har mødt irl. 10000000000 Tak for det. :0)





Posted by Picasa

søndag den 6. juli 2008

En lille update og et par LO'er

Anders er frisk og helt sig selv igen, heldigvis:0). Vi har lige fået besked om at der går ca. 3 mdr, inden han kan få en EEG, hvis vi vil til Aalborg. Vi har besluttet at vente, da vi fik en helt utrolig god behandling, mens Anders var indlagt, og han har ikke haft antydningen af et anfald siden (ved godt at det ikke er ret mange dag siden).
Onsdag tog vi en hjemmedag, men vi tog på et lille besøg i børnehaven, med en buketblomster, og sikke en velkomst vi fik. Vi kunne ikke komme ind af døren for børn og voksen, som var glade for at se Anders (der er 60 børn i børnehaven) Og Anders fik rigtig mange krammere af de voksne, specielt Margit, som havde siddet med ham mens han var væk, var glad for at se ham og han var bare glad for at se dem allesammen og delte glad kammere ud (det er Anders i en nøddeskald).

Lo'et her under et lift fra Hotcat, det oprindelige Lo hedder martin cowboy. Der er brugt papir fra cosmo cricket, brads, stemplet er fra Stamp it (unikhobby), titlen er skåret på silhouetten.
Cirklen i midten er lavet så den kan dreje og der står journalingen på.

Dette Lo er fra dreampapers juni konkurrence og sørme om ikke jeg fik en 3. plads, det havde jeg ikke regnet med, så jeg er noget så stolt ;0)
Det var vist alt for nu.

Tak fordi du kiggede med, og pas godt på dig selv og alle omkring dig.

tirsdag den 1. juli 2008

En rigtig ØV-dag

Dagen startede som den plejer, alle 3 dreng blev afleveret som altid. Og så mig hjem, men jeg endnu ikke var kommet længere end til at overveje hvad jeg ville lave i dag, ringede telefonen. Det var børnehaven og en lettere rystet pædagog sagde, at Andres var faldt og de ikke kunne komme i kontakt med ham, så de havde lige ringt efter en ambulance, spørg lige om mit hjerte stod stille, det gjorde det.

Jeg greb min taske og 2 bleer, spørge mig ikke hvorfor jeg kunne huske bleer, når jeg ikke havde andet end dem og min taske med. Og kørte, meget hurtigt ned til børnehaven, mens jeg "racede" afsted tænkte jeg at hvis jeg blev stoppet af poilitiet nu, måtte de eskoterer mig ned til børnehaven og så kunne de sende bøden bagefter, jeg var sådan set lige glad. Underlige ting som flyver gennem hovedet på en sommetider.

Da jeg kom ned i børnehaven hold ambulancen udenfor, sammen med en paramediciner-bil. Inde i børnehaven sad 1 paramediciner og 3 falckfolk og kiggede mege alvorligt på Anders, som sad og var lidt sløv hos Margit.

Enden på det blev at de ville have ham til Aalborg syghus til OBS, de havde mistanke om et epeliptiskanfald (Jesper har epilepsi), så mig i ambulancen sammen med Anders, og til Aalborg.

Hele turen til Aalborg var Anders groggi og n enkelt gang var han svær at komme i kontakt med, men ikke langtid efter at vi var ankommet til modtagelsen i Aalborg satte han sig op og spurgte: Hvor er børnehaven henne? Jeg tror ikke han har registreret køreturen, på en timestid.
Så blev han undersøgt efter alle kustenstensregle og der efter indlagt til OBS.
Nu var han så frisk at han legede og var sig selv og han nød rigtig en dag som ene barn, med forkælese af "hans" sygeplejerske Tove og at have mor helt for sig selv.
Klokken 5 blev vi udskrevet, mest fordi vi gerne ville hjem og alle prøverne var fine (heldigvis). Dog mener de stadig at det var et epileptist anfald, så han skal have taget en EEG (tror det er det det hedder). Men på grund af strejken og han fine form, kommer der til at gå et stykke tid.

Slutningen på det hele er at han har det fint, men var meget træt, det er hårdt at falde om og så skal charmere hele afdelingen bagefter. Så nu sover han godt og trygt i sin seng, den dejlig lille dreng.

Lige en lille opdate på en ØV-dag, som dog er blevet lette meget af alle de mennesker vi har være i kontakt med, både redderne og personalt på sygehuset.
Og som i det store hele er endt godt, epilepsi er til at håndtere, hvis det er det som han fejler.

Tak fordi du læste med. Ha, en god dag og pas godt på dig selv og dine kære.